Okulumuza Girişlerde Turnike Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Okul turnike sistemleri güvenli geçişleri ve kontrolü sağlar. Kontrollü geçişlerde kullanılan okul turnike sistemi giriş-çıkışlarda denetimi belli bir düzen sağlar. İstenmeyen ve yetkisi olmayan kişilerin girişini engeller.

Bu kapsamda okulumuza öğrenci ve ziyaretçi giriş çıkışlarında kullanılmak üzere 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren kartlı turnike sistemi kullanılmaya başlanmıştır. Öğrencilerimizin giriş çıkışlarda okuttuğu kartlarla ilgili bilgiler anlık olarak velilerimize mesaj olarak gitmektedir.

Veli okul öğrenci işbirliğinin güçlendirilmesi ve velilerimize bilgi akışının engele uğramaması adına iletişim numarası değişen velilerimizin bu bilgileri kendileri veya öğrencimiz aracılığıyla okul idaresine bildirmeleri önemle rica olunur.

16-12-2022

Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 12:58 - Görüntülenme: 230