KOCAELİ / KARTEPE - Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

10.sınıf, 11.sınıf ve 12.sınıf Öğrenci velilerimize duyurulur :

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik sınav programımız ekteki gibidir. Linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sınavlar 26 Mart tarihinde başlayıp 5 Nisan tarihinde sona erecektir. Şimdiden başarılar dileriz.

6 Şubat 2024 tarihi SALI günü Sorumluluk sınavı başlayacaktır.

Eokuldan sorumlu olduğun dersleri kontrol ederek tarihlerinizi mutlaka not alınız.

Sorumlu derslerini tespit etmekte güçlük çekenler 5 Şubat 2024 tarihinde derslerini okul idaresinden öğrenebilirler.

Sınavlara zamanında ve saatinde gelmeniz önemle rica olunur.

Ock

ÜLKE GENELİ YAPILAN ORTAK SINAVLARIN MAZERET SINAVLARI 04.01.2023 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAKTIR. GEÇERLİ MAZERETİ BULUNUP SINAVA GİREMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

9. SINIF TÜRK EDEBİYATI SAAT: 09.40

9. SINIF MATEMATİK SAAT: 11.00

Ara

OKULUMUZDA 19 ARALIK 2023 SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İNDİRİMLİ ÖĞLEN YEMEĞİ ÇIKARILACAKTIR.

FAYDALANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ HER AYIN İLK İŞ GÜNÜ ( ARALIK AYI İÇİN 18 ARALIK 2023 PAZARTESİ )  YEMEK ÜCRETİNİ PEŞİN OLARAK GÜNLÜK 29.25 TL DEN AYLIK OLARAK PANSİYONDAN SORUMLU MÜDÜR YARDIMCISI FATİH GÖKMEN'E TESLİM EDECEKLERDİR. ÜCRET ÖDEMELERİ AYLIK OLARAK YAPILACAK GÜNLÜK ÜCRET ÖDEMELERİ KABUL EDİLMEYECEKTİR.

VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Kas

Almanya / Hannover stajı öğrenci seçim kriterleri

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI 24 KASIM 2023 CUMA GÜNÜ SAAT 16.00 DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. TOPLANTIDA ÖĞRENCİ DEVAM DEVAMSIZLIKLARI, BAŞARI DURUMLARI, DİSİPLİN İŞLEMLERİ VE GENEL ÖĞRENCİ DURUMLARININ GÖRÜŞÜLMESİ YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZE DUYURULUR.