UFUK AYDEYER - OKUL MÜDÜRÜ

09.12.1991 yılında Afyon´da doğdum. İlk, orta öğrenimimi Bursa/Orhangazi de ; Lise öğrenimimi Bursa Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nde ; Lisans eğitimimi Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmeciliği Eğitimi bölümünde tamamladım.Lisansüstü eğitimime Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı´nda devam etmekteyim. 2013 yılında İstanbul ili , Pendik ilçesinde Özel Turizm ve Otelcilik Lisesinde Öğretmenliğe başladım.2015 yılında ise Kocaeli ili Kandıra ilçesinde sırasıyla Yiyecek-İçecek Öğretmenliği , Alan Şefliği ve Müdür Yardımcılığı yaptım.

27.01.2020 tarihinde Kocaeli ili Kartepe İlçesi  Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne atandım ve başladım. Halen okulumda görevime  devam etmekteyim. Evliyim ve 1 çocuk sahibiyim.